VIDEO / Ce a omorât-o pe Israela? Ultimele cuvinte ale balerinei: „Mie nu mi-e frică de moarte! Dacă e să mor, vreau să pic jos şi să mor”

Israela Vodovoz © Arhivă

Avocata Israele Vodovoz, dar şi Cornel Galeş, au discutat în emisiunea „Xtra Night Show” despre moartea balerinei, moarte care i-a cutremurat pe toţi. 

Avocata Israelei Vodovoz, Rodica Bucur, a povestit în emisiunea „Xtra Night Show” despre fostul soţ al balerinei, şi anume Liviu Arteni, care ar fi fost văzut căutând prin gunoaie. De asemenea, avocata a mărturisit faptul că acesta este bogat, nicidecum aşa cum se prezintă. 

„A fost o situaţie mai mult decât delicată. Mulţi au implorat-o să ia măsuri. A avut o greutate de aproape 150 de kilograme şi a făcut o operaţie la stomac. (...) Liviu Arteni s-a bucurat de sprijinul doamnei Israela. Dacă a fost în preajma imobilului, fiţi convinşi că a rămas fără bani. O parte din averea Israelei, la momentul divorţului, să-i rămână lui Liviu. Pot să vă spun un lucru cert. Liviu este foarte bogat”, a relatat avocata Rodica Bucur, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Citeşte şi Rezultatul autopsiei este public! De ce a murit, cu adevărat, Israela Vodovoz

„A fost un şoc. (...) Am avut un balsam de păr de la Marea Moartă şi femeia a luat aia şi a spălat cada, chiuveta. Nu a spus nimic. După câteva luni, ne-am întânit la o emisiune şi mi-a dat. Israela m-a susţinut mereu. Există un moment în viaţa fiecăruia când nu mai simte că face parte din această dimensiune. Am înţeles că voia să se mute în Spania din cauza astmului bronşic. I-am spus că de ce nu se duce în Israel, în oraşul pe care i l-am recomandat, dar a spus că nu e plin de viaţă”, a spus Cornel Galeş.

„Israela a însemnat foarte mult pentru mine. Ultima conversaţie am avut-o în 27 februarie. Mi-a spus că se simte rău, pentru prima dată. A făcut 10 paşi şi a zis că nu mai putea să respire. I-am spus să meargă la doctor, a spus că nu riscă. A vorbit foarte mult despre moarte, mai mult ca niciodată. Mi-a spus: „Mie nu mi-e frică de moarte! Dacă e să mor, vreau să pic jos şi să mor”. (...) Eu nu cred că ştie. El (n.r. fostul soţ), cât a trăit ea, Israela îi ridica. Ultima dată când am vorbit cu ea îşi făcea probleme. Într-o noapte a visat că s-a sărutat cu el, dar parcă ai fi spus că e ceva fizic”, a relatat Liliana Baciu.

„Săptămâna trecută a trecut pe la mine să cumpere ţigări. A zis că vrea să facă turul Europei pe jos. Avea într-un buzunar 10 euro şi a spus că îi trimise fosta lui soţie 50 de euro”, a spus Ivanovici, un bărbat care l-a întâlnit pe fostul soţ al Israelei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro