VIDEO / Ce a păţit Kanye West, noaptea, pe stradă. Vezi cum a fost luat pe sus şi de cine!

Kanye West este probabil unul dintre cei mai puternici rapperi la ora actuală. Acesta a fost abordat, pe stradă, de una dintre admiratoarele lui care nu era doar o fană, ci şi o rapperiţă. Simţindu-se suficient de apropiată de idolul ei, aceasta i-a cerut un favor.

Fata i-a întins CD-ul pe care-l înregistrase rapperului. "Semnează-mi CD-ul, omule, ia-mi CD-ul şi semnează-l", i-a spus zâmbind.

"Dar, nu pot să-ţi promit că-l semnez.", răspunde Kanye. Fata, nelăsându-se demoralizată de reticenţa rapperului, s-a ambiţionat şi mai tare.
"Nu-mi poţi promite asta, dar poţi să-mi promiţi că vei asculta asta", a fost rugat rapperul, după care fata a început să facă rime, ca să-i demonstreze că merită să primească ceea ce i-a cerut.

Conform celui are a postat filmuleţul, rapperiţa a făcut rime în jur de 2 minute înainte ca Yeezy să-i ia CD-ul.

Kanye West este un rapper şi producător muzical, în vârstă de 38 de ani, devenit cunoscut la începutul anului 2000. Rapperul a renunţat la colegiu pentru a lucra la cariera sa muzicală. În timp ce mergea la şcoala, Kanye producea melodii pentru artiştii locali, iar mai târziu a devenit faimos după ce a compus pentru artişti internaţionali printre care se numără şi Jay-Z, Mobb Deep, Alicia Keys, Janet Jackson, Eminem etc.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Fotografia asta va face istorie! Kim Kardashian şi Kanye West, la scurt timp după nuntă

O româncă a ajuns la nunta dintre Kim Kardashian şi Kanye West! Despre cine e vorba şi ce ţinută a purtat

Gafă vestimentară MONUMENTALĂ! Kim Kardashian, cu sânii lăsaţi şi burta la vedere!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro