VIDEO / Ce a răspuns iubitul lui Betty Salam la întrebarea "Vrei să o iei de soţie?" Cuvintele lui au făcut-o să îl ţină la distanţă

O fată frumoasă ca Betty Salam nu se putea să nu fie curtată mai ceva ca o prinţesă, iar iubitul ei ştie deja asta şi o ţine în puf! Ce-i drept, nu mai este un mister pentru nimeni, şi ea îl iubeşte la nebunie!

Cătălin are foarte mare grijă de ea, o răsfaţă, dar, cel mai important o respectă! La botezul Mariei, sora ei mai mică, Cătălin a răspuns la întrebarea "Vrei să o iei de soţie pe Betty?".

"E mult spus. E încă mică, trebuie să-şi vadă de carieră şi vedem după aceea!", a declarat Cătălin, potrivit emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1. "O face fericită aşa că şi eu sunt fericit. Betty este prima mea dragoste. Când o văd pe Maria îmi amintesc de Betty când era mică. Am cele mai frumoase fete şi le iubesc mult", a spus Florin Salam.

La scurt timp după răspunsul lui Cătălin, cei doi au fost surprinşi la distanţă unul de celălalt, ca şi cum tânăra s-ar fi supărat.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro