VIDEO / Ce se distrează Valentina Pelinel şi fiul ei, dis-de-dimineaţă! Micuţul Milan este un răsfăţat

sursa: Facebook

Valentina Pelinel îşi iubeşte fiul la nebunie. După ce i-a organizat o petrecere pe cinste lui Milan Cristian, modelul îşi răsfaţă băiatul dis-de-dimineaţă.
Vedeta s-a trezit de dimineaţă şi şi-a dus băiatul la un loc de joacă. Blonda s-a filmat acolo, în timp ce se juca cu părul lui Milan Cristian.

De când este mămică, Valentina Pelinel îşi concentrează toată atenţia asupra fiului ei şi nu îl scapă vreo clipă din ochi. Îi face mereu toate poftele şi arată tuturor cât de mult îşi iubeşte singurul copil.
Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro