VIDEO / Ce s-a ales de Alina, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", după ce a părăsit show-ul matrimonial

+2 click pentru
galerie

Sursa foto: Captură TV

Alina, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" sezonul şase, îşi vede de viaţa ei în afara competiţiei şi nu regretă nimic din ce a făcut, după cum ea a declarat. Cu dragostea nu o duce foarte bine, nu are încă nicio relaţie.  

Concurenta Alina a uitat complet de show-ul matrimonial după ce a ieşit din casă. Şi-a văzut de viaţa ei, dar în special de familia ei.

"Am învăţat să îmi preţuiesc mai mult familia, părinţii. Asta a fost prima grijă. Apoi nu am făcut nimic special, nu regret nimic din ce am făcut. (...) Cu Laurenţiu nu am mai vorbit de când am ieşit din competiţie. Mulţi îmi scriu, dar nu ajung la inima mea" a declarat Alina la Antena Stars. 

Alina nu are încă un iubit şi nici nu a mai vorbit cu foştii ei. Ea a avut o relaţie cu Laurenţiu în show-ul matrimonial însă nu s-a concretizat nimic deoarece au constatat că nu sunt compatibili. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro