VIDEO / Ce s-a întâmplat cu Maria Ghinea, cântăreaţa care a fost împuşcată în cap de soţ? Aşa arată viaţa ei acum

Maria Ghinea a fost împuşcată în cap de soţul ei acum 15 ani © Facebook

În urmă cu 15 ani, Maria Ghinea a fost împuşcată de soţul ei, moment în care cel mai mult se temea pentru copiii ei. Acum este împlinită, este bunică, dar îşi aminteşte prin ce clipe de coşmar a trecut pe atunci.

Cântăreaţa avea doar 24 de ani pe când a trăit cel mai de temut episod al vieţii. Acum îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru că este bine şi, mai mult de atât, este bunică şi are o familie fericită.

"Sunt bine, sunt fericită, sunt bunică. Nepotul va îndeplini 5 ani în noiembrie. Trebuie să spun că dragostea de nepot nu se poate descrie şi nu poate fi comparată cu nimic", a declarat Maria Ghinea "Acces Direct".

În urmă cu 15 ani, Maria Ghinea l-a simţit pe Dumnezeu mai aproape ca niciodată. A refuzat să rămână în spital, dar din fericire, după trei luni de stat la pat a reuşit să se ridice în picioare şi să îşi crească cei doi băieţi.

"Nu am rămas în spital pentru că simţeam că mor acolo. (...) Am stat acasă şi cum să spun... nimic nu te poate ajuta în lumea asta şi nimic nu îţi poate da mai multă putere decât copiii. Dragoş avea 5 ani şi jumătate şi Alexandru 13. Când stăteau unul în stânga şi unul în dreapta îmi spuneau <<Ridică-te, mami, că te vom ajuta noi şi te vom sprijini>>. Eu care nu puteam vorbi, decât scriam, îi spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate că eu am greşit, poate că nu am ştiut cum să aleg, dar gândeşte-te la copiii mei. Ce s-ar întâmpla cu ei dacă nu aş fi eu şi dacă eu sunt vinovată, pentru ei ajută-mă să mă ridic>>. Am stat trei luni. (...) Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu, dar i-am simţit prezenţa în fiecare moment al vieţii mele când simţeam că nu mai pot, când simţeam că sunt prăbuşită", a mai povestit artista.

Maria Ghinea a avut o viaţă de coşmar alături de fostul soţ. Vreme de 8 ani, cântăreaţa de muzică populară a fost stâlcită în bătaie, iar, într-un moment de gelozie extremă, bărbatul a împuşcat-o în cap.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

S.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro