VIDEO / Ce se întâmplă acum acasă la Ionela Prodan! Cine a apărut la poartă

+10 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit © Spynews

La doar câteva ore după ce s-a aflat că Ionela Prodan a murit, acasă la ea s-au strâns deja câteva persoane care au aprins lumânări. Toţi cei care au apreciat-o pe regretata artistă pot merge zilele acestea pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Citeşte şi - Când va fi înmormântată Ionela Prodan! Anamaria Prodan a făcut anunţul

Acasă la artistă este o linişte apăsătoare. În urmă cu doar câteva minute, oamenii au aprins lângă poartă mai multe lumânări. De asemenea, potrivit unor surse, acasă la poarta Ionelei Prodan ar fi apărut unul dintre fraţii artistei, dărâmat de durere pierderii cunoscutei artiste. 

Citeşte şi - Ce face Anamaria Prodan în timp ce trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan este pregătit pentru a fi dus la capelă

Anamaria Prodan a fost la spital de la prima oră, acolo unde a pregătit toate cele necesare pentru ca trupul neînsufleţit să fie scos de acolo. În jurul orei 8:00 de dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital şi dus pentru a fi pregătit pentru depunerea la capela cimitirului Bellu din Bucureşti. 

"Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant", a transmis Anamaria Prodan. 

Cântăreaţa locuia împreună cu fraţii ei pentru că aşa a fost dorinţa mamei sale. 

Potrivit unor surse, Laurenţiu Reghecampf se va întoarce în această seară pentru a fi alături de soţia sa, chiar dacă avea un meci important alături de echipa pe care o antrenează. De asemenea, şi Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, se va întoarce în ţară.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro