VIDEO / Cel mai aşteptat bebeluş al începutului de an este confuz. Câte naşe are fetiţa Sânzianei Buruiană

Surpriză de proporţii în cazul naşilor fetiţei Sânzianei Buriană. Deşi în urmă cu puţin timp Andreea Tonciu se lăuda în gura mare că ea şi iubitul ei Daniel vor părinţi sprituali pentru micuţa Isabela Ştefania Ioana, iată că lucrurile nu mai stau deloc aşa!

Cel mai aşteptat bebeluş al începutului de an este confunz! Fetiţa Sânzianei Buruiană are o listă lungă de naşe, dar prea puţine confirmate.

"Lista" părinţilor spirituali a fost deschisă în forţă de Andreea Tonciu, iar mai apoi, pentru acelaşi "post" şi-a "depus candidatura" şi dansatoarea lui Salam, Daniela Stan. Misterul naşelor îl rezolvă tot... o naşă!


Sânziana a născut, lumea s-a dus în vizită la fetiţă, iar Andreea Tonciu a mers, bineînţeles şi ea. Doar că, de data pare că a uitat de "oferta" cu năşitul.  Ba mai mult, micuţa Izabela a fost scoasă din spital, de o altă "candidată" la postul de naşă: fosta dansatoare a lui Florin Salam, Daniela Stan.

Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana. La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Ce...zulufată e! Fiica Sânzianei Buruiană a împlinit o săptămână

Surpriză neaşteptată pentru Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf. Au deschis uşa şi au găsit asta! Ce au primit proaspeţii părinţi

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro