VIDEO / Celebrităţi, la un pas de sinucidere! Dezvăluiri uluitoare din lumea vedetelor: "Am vrut să mă omor"

Vedete la un pas de sinucidere © Facebook

Persoanele publice par că au viaţa perfectă, o carieră de succes, iar mulţi le invidează pentru stilul lor de viaţă. Dar, în ciuda aparenţelor, vedetele trec, asemenea oamenilor obişnuiţi, prin momente de cumpănă şi uneori ajung să îşi dorească moartea.

Nu sunt puţine vedetele din România care au fost la un pas de sinucidere. Printre ele se numără Oana Zăvoranu, Mihai Mitoşeru, Mihai Bendeac şi Zina Dumitrescu.

Aceste vedete au fost la un pas de a îşi lua viaţa, în momentele de cumpănă din viaţa lor. S-au confruntat cu depresia, iar nimic nu mai părea să conteze pentru ele.

"Ani de zile am fost distrus psihic. Am vrut să mă omor, nu am fost atât de puternic, cred că doar cei puternici pot să se sinucidă, a trecut." a declarat Mihai Mitoşerul care a încercat să se sinucidă după ce i-a murit iubita.

"Îmi trecea des prin minte gândul sinuciderii. Eram într-o perioadă cruntă a depresiei. M-am trezit din cauza gerului, jumătate eram înăuntru, jumătate eram în afară, dormitorul meu era la etajul 9." a dezvăluit Mihai Bendeac în emisiunea "Dosarele VIP".

Şi Zina Dumitrescu a încercat să se sinucidă după ce şi-a pierdut soţii şi, aşa cum ea mărturiseşte, atunci îşi dorea doar să doarmă. 

"Eram obosită şi simţeam nevoia să dorm, am luat 3 sau 4 pastile, doar am vrut să dorm mai mult." a declarat Zina Dumitrescu.

Oana Zăvoranu şi-a pregătit uun cocktail sinucigaş şi afirmă că dacă ambulanţa nu ajungea la timp, astăzi ea nu mai era în viaţă. 

"Eram atacată, supărată, certată cu mamă, în scandal cu Pepe." a declarat Oana Zăvoranu despre cea mai neagră perioada a vieţii sale în emisiunea "Dosarele VIP".

Sunt vedete şi persoane publice care au dus la bun sfârşit acest plan.

Mădălina Manole şi-a încheiat socotelile cu viaţa deşi avea un copil şi era căsătorită cu un bărbat pe care îl iubea. Gestul său nu este singular. O altă cântăreaţa celebră a decis să se omoare la un an jumătate diferenţă. Mălina Olinescu s-a aruncat în gol, după o ceartă cu iubitul său. Aceasta suferea de depresie.

Vasile Turcu, unul dintre cei mai bogaţi români, s-a sinucis după ce a început să piardă bani, iar Mihai Erbaşu s-a aruncat de la balconul vilei în care locuia. În spatele imaginii de afacerist prosper, acesta se confrunta cu depresia şi era cu moralul la pământ.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro