VIDEO / Chef Cătălin Scărlătescu, amorezat fără speranţă? "Cel mai mult şi cel mai mult îmi place să fac dragoste"

+3 click pentru
galerie

Cătălin Scărlătescu © captură video

Cătălin Scărlătescu pune întotdeauna pe primul loc pasiunea lui. Pe el nu îl poţi surprinde altfel decât gătind. În timp ce pregăteşte tartar de somon, juratul de la "Chefi la cuţite" deapănă şi amintiri.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Xtra Night Show", Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câteva dintre situaţiile mai puţin plăcute din viaţa lui de bucătar, dar toate l-au ajutat să ajungă cine este astăzi. 

"Eu pot să gătesc şi legat de picioare cu capul în jos. (...) Eu nu am ales bucătăria, ci bucătăria m-a ales pe mine. În famiia mea se face cârciumărie de zeci de ani. Eu am gătit 12 tone de scoici proaspete şi câteva tone de scoici, carne de scoici, în patru zile. La un moment dat lucram în Germania şi spălam vase. Am început de jos aşa, cu cartofi, cu salata, cu ceapa. Aşa era pe vremea mea. La munca de sus erau şmecherii. (...) Am peste 2000 de cărţi de bucătărie. De atunci eu cumpăr cărţi. Toţi prietenii mei care pleacă pe oriunde în lumea asta ştiu că trebuie să îmi aducă o carte", a spus Cătălin Scărlătescu. 

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a spus şi ce îi place cel mai mult să facă, dar nu a vrut să detalieze, aşa că partenera lui de viaţă rămâne în continuare... un mister. 

"Da, de milioane de ori m-am tăiat. Cea mai ciudată tăietură a mea a fost în feliator şi, culmea, era scos din priză. Feliatorul e ca echipa naţională a Germaniei de fotbal, până nu îi vezi în autocar să te fereşti de ei. Sunt îndrăgostit de mare, marea de mine. Cel mai muult şi cel mai mult îmi place să fac dragoste. Îmi place să călătoresc, să cunosc oameni, locuri. (...) Dacă eu o cunoşteam pe fata asta când eram noi tineri o luam de nevastă, acum nu mai vrea ea", a mai spus cunoscutul bucătar. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro