VIDEO / Cine este "capul" în relaţia Lidiei Buble şi a lui Răzvan Simion! Cântăreaţa surprinde: "Eu sunt bărbatul în casă"

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble este "bărbatul în casă" © Instagram

Vedetele noastre au făcut multe nebunii la viaţa lor şi pe unele dintre ele le-au povestit în faţa fanilor. După ce concertul Forza ZU a fost anulat, cântăreţii au vorbit dechis despre viaţa lor.

Cel mai aşteptat eveniment muzical al anului a fost întrerupt de condiţiile meteorologice nefavorabile, iar artiştii noştri au stat la poveşti despre secretele lor. Lidia Buble, care a venit sigură la concert, a spus cum stă treaba în viaţa sa amoroasă cu Răzvan Simion.

"Trebuie să recunosc că sunt cam băieţoasă, dar am momente în care sunt şi romatică, dar nu sunt foarte dese aceste momente. (...) Eu sunt bărbatul în casă", a declarat cântăreaţa pentru Antena Stars.

Ruby, pe de altă parte, a recunoscut că nu este o persoană romantică şi că preferă lucrurile simple.

"Sunt drăguţă, dar nu romantică la modul ăla, cină, lumânări, flori", a mărturisit bruneta.

Dacă femeile s-au declarat mai puţin emotive, WhatsUp este un romantic incurabil cu partenera lui. Cântăreţul are emoţii de fiecare dată când vorbeşte despre Simina.

"Sunt un bărbat romantic. Cred că momentul în care m-am aştezat în genunchi şi am întrebat-o pe soţia mea după 6 ani <<Vrei să fii soţia mea?>> (n.r.: cel mai romantic gest făcut de vedetă)" a spus artistul.

De asemenea, cântăreţul a mai recunoscut că a avut mari emoţii atunci când a sărit cu paraşuta de la înălţime: "Eu am sărit cu paraşuta şi am leşinat de 3 ori."

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro