VIDEO / Clipe de coşmar! Natalia Mateuţ a căzut pe scări înainte să intre în emisiunea "Star Matinal": "M-am prins de hainele lui"

+2 click pentru
galerie

Natalia Mateuţ a început cu stângul dimineaţa de vineri. La propriu! Prezentatoarea a căzut pe scări. © Sursa foto: Facebook

Natalia Mateuţ a început cu stângul dimineaţa de vineri. La propriu! Prezentatoarea a căzut pe scări, la scurt timp după ce a început emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars. Totul s-a petrecut mai exact pe timpul primei pauze de publicitate, iar când au intrat în direct, Natalia Mateuţ, Răzvan Botezatu, dar şi Raluca Dumitru au povestit pas cu pas incidentul.

"Au, au, au. Aşa făcut Natalia în timpul pauzei de publicitate.Dacă te arunci pe scări, nu te vei mărita. Să vă spunem, pe pauza de publicitate, Natalia a căzut pe scări. A fost salvată de de domnul de aici, care ne filmează", a povestit Răzvan Botezatu.

"Efectiv m-am prins cu toată puterea de hainele dumneavoastră. (...) Cam şchiopătez", a spus Natalia Mateuţ.

"Am văzut totul că eram în spatele ei", a spus Raluca Dumitru.

Natalia Mateuţ prezintă împreună cu Răzvan Botezatu "Star Matinal" alături de Raluca Dumitru, emisune difuzată de luni până vineri de la 09:00-13:00, doar pe "Antena Stars".

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro