VIDEO / Concurenţii au surprins-o pe "Burlăciţă" de ziua ei de naştere! Daniela Crudu: "Asta e tot ce îmi doream!" Imagini incendiare

Daniela Crudu a împlinit 26 de ani în timpul filmărilor pentru reality show-ul „Burlăcița”, așa că nu a ratat ocazia de a petrece într-un club alături de cei care speră să o cucerească pentru totdeauna.


Concurenţii au aşteptat-o pe Daniela Crudu în club şi i-au cântat "La mulţi ani!". „Nu-mi doream de ziua mea decât să-i văd pe toți acești bărbați cântându-mi La mulți ani! și dorindu-și să fie cu mine”, a declarat "Burlăciţa".

Cert este că în club fiecare concurent își joacă propria carte și în timp ce unii mizează pe discreție și mister și aleg să stea mai retrași, alții profită la maximum de ringul de dans și de prezența Danielei. Conflictele nu se sfârșesc nici acum, iar taberele din care fac parte concurenții devin din ce în ce mai clare.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Daniela Crudu a eliminat un alt concurent! Drumul spre inima "Burlăciţei" a unui concuret s-a oprit

VIDEO / Unul dintre principalii favoriţi la inima "Burlăciţei" a fost eliminat din concurs! Ce cadou de adio a ales Suhaib pentru Daniela


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro