VIDEO / Concurentul care a încălcat regula 25, la "Mireasă pentru fiul meu", bântuit de fantomele trecutului! "Fosta iubită m-a căutat"

O iubită părăsită de concurentul care ar fi încălcat regula 25, în casa "Mireasă pentru fiul meu", l-a căutat pe acesta chiar înainte de a intra în casă! Se pare că Lavinia, fata cu care a fost filmat în ipostaze incendiare, nu a reuşit să-l cucerească în totalitate pe Eduard, care se mai gândeşte la fosta iubită.Eduard a fost cu ea şapte ani de zile, sunt despărţiţi de trei, dar cei doi au păstrat legătura. Mai mult de atât, acesta a recunoscut că l-a căutat chiar înainte să vină în emisiune. Chiar şi aşa, Eduard este hotărât să-i dea o şansă Laviniei, fata de care e îndrăgostit în această competiţie, dar are nevoie de timp.

"A fost acel ceva, dar s-a oprit într-un punct. Nu pot să vin s-o iau în braţe şi să mă uit pe pereţi. Nu pot s-o iau de mână fără să simt asta. Îmi bat joc şi de mine şi de ea.

Acum trei ani de zile s-a terminat, dar mai simt fărâme... Acum două luni m-a sunat şi mi-a zis că vrea să mă aducă la emisiune. La ea nu mă mai gândesc de doi ani de zile. Familia ei a fost de nota 10, cu ea cred că vorbeam odată la câteva luni la telefon, iar cu familia ei vorbeam la câteva zile", a povestit Eduard, în platoul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Atunci când a fost presat să se hotărască asupra unui fapt, a spus că e hotărât să lupte. Despre celelalte fete din casă are o părere bună, dar singura din casă la care s-a gândit a fost Lavinia.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Cândva la "Mireasă pentru fiul meu", acum ar putea să participe la X Factor! O fostă concurentă face furori pe internet cu vocea ei

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" au vrut să se pozeze, dar au uitat acest detaliu! Ce au putut vedea fanii lor pe perete

VIDEO / A încălcat regula 25 cu Lavinia, dar sare în apărarea alte concurente! Reacţie neaşteptată a lui Eduad, la "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro