VIDEO/ Concurentul de la ”X Factor” care a adus lacrimi în ochii tuturor se zbate între viață și moarte, după un accident rutier

+2 click pentru
galerie

Neluțu Trandafir / foto: captură TV

Un accident l-a ţintuit într-un scaun cu rotile, în urmă cu 26 de ani. Astăzi, un alt accident, pe acelaşi drum, era să-l ucidă. Un fost concurent de la ”X Factor” a trăit din nou coşmarul vieţii sale.

Neluțu Trandafir și alte trei persoane au fost implicate într-un grav accident rutier, în care acesta era șofer. Bărbatul din Gorj a fost rănit din nou și se află în prezent în stare gravă în spital. Alături de interpretul de muzică populară, în mașină se mai aflau soția, și ea rănită, dar și doi prieteni de familie. Un bărbat prea grăbit a intrat în ei și nu a mai putut evita impactul.

Neluțu Trandafir a făcut spectacol la ”X Factor” cu povestea sa de viață și cu melodia compusă chiar de el și i-a făcut să plângă pe toți cei prezenți în sală. De la accidentul care l-a ținut în scaunul cu rotile, Neluțu Trandafir a învățat să trăiască din nou și și-a întemeiat o familie.

V.M

Citește și:

VIDEO / Decizia pe care a luat-o Florin Răduţă, la scurt timp după ce a câştigat "X Factor": "Mai stau câteva luni, după care..."
Drumul către succes a fost plin de îndoieli! El omul care i-a spus lui Florin Răduţă să meargă la "X Factor" că va câştiga. Iată conversaţia

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro