VIDEO / Constantina nu mai împarte patul cu Raymond! Secretul relației lor a ieșit la iveală la ”Nuntă cu scântei”

+2 click pentru
galerie

Raymond și Constantina © Sursa foto: Facebook

Constantina și Raymond, foști concurenți la ”Mireasă pentru fiul meu”, participă la emisiunea ”Nuntă cu scântei”. Cei doi și-au lăsat organizarea nunții în mâna soacrelor.

Tina și Ray nu mai împart patul, fostul concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit aceste detalii chiar în timpul emisiunii ”Nuntă cu scântei”.

”Dormim separați. Eu dorm în altă cameră. Ea doarme cu mama ei. Ele au o relație foarte specială și mama Tinei este în vizită. De obicei pe mine mă dau la o parte. Eu stau în camera liniștit, mă uit la televizor și îmi văd de ale mele.”, a dezvăluit Raymond.

Cât timp mama Constantinei se află în vizită la ei, Tina l-a lăsat să doarmă singur pe Raymond, însă acesta nu se plânge de situație.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro