VIDEO / Copilă de 15 ani, abuzată de tată? Mama îl apără, poliţia l-a arestat. Cum vor să îl scoată de la închisoare

Fetiţa de 15 ani abuzată, mama şi tatăl ei © Captură video - Acces Direct

Are doar 15 ani şi a ajuns în grija celor de la Protecția Copilului, după ce a povestit că tatăl ei ar fi abuzat-o. Polițiștii au crezut-o și l-au arestat pe tata Adrian, dar mama fetei, adică soția bărbatului acuzat, îl apără cu înverşunare pe acesta şi îl vrea acasă lângă ea!

Acasă o vrea și pe fiica de la centru, care, spune mama, nu crede că ar fi fost abuzată. Ea susţine că fetiţa are probleme psihice şi că ar fi minţit. 

"Soţul este în arest preventiv acum. Pentru tentativă de viol. Fetiţa de 15 ani a fost în spital pentru nişte investigaţii. Ea le-a spus asistentelor că tatăl ar fi sărutat-o pe piept. S-a sesizat şi poliţia şi protecţia copilului. Ea a ajuns într-un centru de plasament", a povestit Nicoleta Şomoiag.

"Există şi acte medicale conform cărora ea este bolnavă psihic. Toată lumea o crede. (...) Am fost odată la ea la centru şi mi-a dat un bileţel pe care scria că vrea să vină acasă şi să vină şi tatăl ei. (...) Ea nu mi-a spus nimic de treaba asta. Eu zic că fata minte, nu ştiu ce să zic", a mai spus ea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro