VIDEO / Coregrafie virală pe piesa lui Matteo, în Asia. Melodia "Panama" face senzaţie

+2 click pentru
galerie

Piesa lui Matteo face senzaţie în China © Facebook

O piesă a lui Matteo face furori în China printr-un dans viral. Piesa "Panama", lansată de Matteo în 2013, este sursa unei isterii care a cuprins, cu preponderență, estul Asiei. Ritmul piesei artistului român adună milioane de vizualizări prin clipurile care prezintă oameni care dansează pe o coregrafie creată special pentru melodia acestuia.

Isteria Panama a apărut undeva la sfârșitul lunii septembrie, în China, pe o aplicație de video-sharing numită DoYou. Acolo, o mulțime de oameni au început să posteze clipuri cu aceștia dansând pe piesa cântărețului român.

Înainte ca febra Panama să prindă, videoclipului piesei adunase aproximativ 8 milioane de vizualizări pe YouTube. Odată cu creșterea în popularitate a dansului viral, piesa are în prezent aproape 36 de milioane de vizualizări.

Într-un comentariu postat sub videoclip, Matteo a împărtășit că "nu înțelege un cuvânt" din postările lăsate de fanii tailandezi care și-au exprimat admirația pentru piesă, dar că "este bucuros că le place cântecul". 

"Apropo, #dansulpanama este grozav! Mă gândesc să îl fac și eu",  a mai scris artistul în postarea de la videoclip.

"Sunt extrem de încântat de faptul ca asiaticilor le place Panama atat de mult. Abia astept sa va dau detalii din turneul de promovare pe care il pregatim in mai multe state din Asia", ne-a spus Matteo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro