VIDEO / Corina Bud, viaţă în lux! Artista are un dressing scump cât un parc auto

+3 click pentru
galerie

Corina Bud © Facebook

Un dressing scump, aproape cât un parc auto! Cam așa se pare că arată garderoba impresionantă a Corinei Bud! Renumita artistă este, fără doar şi poate, un personaj atipic în show bizzul românesc! Cu o locuință superbă, plină de veselie și culoare, dar şi rafinată în acelaşi timp, vedeta ascunde adevărate piese de colecţie! 

Bucătăria, living-ul şi baia sunt aranjate într-un mod total non conformist, la fel ca şi personalitatea cântăreţei. Nuanţa de turcoaz din bucătărie, sau a căzii din baia matrimonială te duc cu gândul la o vacanţa exotică. Toate sunt aranjate meticulos şi poartă amprenta unui designer celebru. 

"Ştii că sunt pasionată de fashion şi aşa am devenit şi cu obisectele de design pe care le-am achizitţionat pebntru căsuţa mea. Si sunt foarte happy! Am mansarda unde voi avea un mare dressing pentru că restul trei pe care le am prin dormitoare nu-mi ajung la câte cârpe am", a spus Corina Bud potrivit Acces Direct.

Dar nu numai casa Corinei Bud este specială, ci şi garderoba! Excentric este cuvântul care caracterizează cel mai bine stilul vestimentar al cântăreţei. Dressing-ul Corinei este permanent actualizat, dacă putem să spunem așa! Acolo îşi fac loc întotdeauna piese vestimentare noi, unice și extravagante. Piese cu care îi surprinde plăcut pe toţi fanii săi.

"Am foarte multe haine vechi sau vintage pe care le ador şi sunt undeva acolo. Mă mai întreabă lumea, ştii nu mai dai şi tu din hăinuţe? Sunt foarte puţine pe care le dau pentru că fiecare din hăinuţe au o poveste, sunt haine. Mie îmi plac hainele mai exclusiviste, pe care le vezi rar. Mie dacă îmi place ceva şi e spectaculos şi mi se pare că nu ar fi purtat de oricine, pentru că e foarte important pentru mine, pentru ca noi suntem un model pentru fanii noştri, pentru cei care ne ascultă muzica şi evident ca vor să ne vadă într-un anumit fel", a mai spus Corina Bud

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro