VIDEO / Cornel Galeş a primit rezultatele analizelor făcute ca să afle dacă suferă de boala care a ucis-o pe Zânica lui

Cornel Galeş a repetat analizele ca să afle dacă are sau nu aceeaşi maladie care a ucis-o pe Ileana Ciuculete, iar rezultatele au fost negative. © Sursa foto: captură Antena 1

Soţul Ilenei Ciuculete a dezvăluit în cadrul unui interviu ce veşti i-au dat medicii la scurt timp, după ce a repetat analizele medicale ca să afle dacă a contractat sau nu virusul mortal care i-a adus sfârşitul regretatei artiste.

Cornel Galeş a repetat analizele ca să afle dacă are sau nu aceeaşi maladie care a ucis-o pe Ileana Ciuculete, iar rezultatele au fost negative.

Potrivit "Star Matinal de Weekend", Cornel Galeş a făcut de două ori analizele de când Ileana Ciuculete a murit, deşi recent a declarat că nu ştie dacă va merge periodic la medic ca să le facă. Medicii i-au dat veşti bune soţului Ilenei Ciuculete, care i-au spus că nu a contractat boala ucigaşă. Specialiştii i-au spus că are doar calciu scăzut și o lipsă de vitamine.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. 

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro