VIDEO / Cornel Galeş, îngenuncheat de acuzaţiile aduse! A mers plângând la cimitir şi a vorbit cu Ileana Ciuculete. Tulburător ce a urmat

+6 click pentru
galerie

Cornel Galeş, în lacrimi după moartea Ilenei Ciuculete © spynews.ro

Au trecut mai bine de trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, iar durerea îi macină sufletul lui Cornel Galeş, dar şi familiei artistei.

Din păcate, trecutul nu îi lasă să o plângă în linişte şi, de câteva zile, între soţul, copiii şi fratele artistei a izbucnit un scandal monstru. Principala cauză: averea lăsată de Ileana Ciuculete, dar şi comportamentul lui Cornel Galeş pe care familia îl acuză că a ascuns adevărul despre boala regretatei cântăreţe. 

Sleit de puteri şi rămas singur pe lume, Cornel Galeş mărturiseşte, printre lacrimi, că, de cele mai multe ori, îşi petrece nopţile în cimitir, vorbind cu cea care a fost "Zâna" lui mai bine de 20 de ani.
"Cu cât trece timpul mă simt din ce în ce mai rău. Dumnezeu m-a ajutat că am ajuns la un cimitr foarte bun şi intim, mă duc noaptea acolo, stau şi mă reculeg acolo. Vorbesc cu ea, cu toate că nu primesc niciun răspuns deocamdată. (...)

Faţă de Zâna nu am niciun regret.  Nu am ştiut de boală şi medicii au făcut tot ce au putut", a povestit, cu lacrimi în ochi, Cornel Galeş, exclusiv pentru emisiunea "Agenţia VIP", difuzată la Antena Stars.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro