VIDEO / Cornel Galeş şi Aurel Ciuculete au îngropat securea războiului? "În halul ăsta nu se poate"

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş şi Aurel Ciuculete © captură video

Au îngropat Cornel Galeş şi Aurel Ciuculete securea războiului? În timp ce soţul regretatei Ileana Ciuculete spune că totul este bine şi au fost doar probleme de moment, fratele artistei nu este tocmai de acord.

Într-un interviu acordat în direct prin telefon în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", Aurel Ciuculete a spus ce s-a întâmplat recent. 

"Eu nu mai am numărul de telefon al lui. M-a sunat. Am sunat înapoi şi spre surprinderea mea a răspuns Cornel. Mi-a spus că îi e dor de mine. Am rămas surprins. Era şi Mugurel la mine. Că a rămas dator, că nu ştiu ce... Sora mea a muncit pe nasturi, nu a avut niciun ban, nu a câştigat nimic. El plăteşte în continuare datorii. (...) Mie nu îmi vine să cred ce poate să spună acest om. Nu se poate aşa ceva. Oricare minţim, dar în halul ăsta nu se poate! În viaţa mea nu am văzut asemenea individ. Ce dor să îi fie de noi? Vrea să vadă care e situaţia cu procesul cu copiii ăştia de care şi-a bătut joc în ultimul hal. Atâta rău a făcut familiei noastre", a spus Aurel Ciuculete.

Contactat de reporterii Agenţia VIP, Cornel Galeş a spus părerea lui despre tot ce s-a întâmplat. 

"Nu, nici nu ei nu e o problemă. Problema este că probabil cineva din afară influenţează, nu ştiu, nu pot să îmi dau seama pentru că noi am discutat cu amănunte nişte probleme, am făcut ceea ce a trebuit la dorinţa lor expresă şi văd că ei continuă cu un proces, cu nu ştiu ce şi chestii de genul ăsta. Eu le respect dorinţa,  mergem acolo unde vor ei, asta e situaţia. În legătură cu Auraş, că despre el vorbim, e un băiat mai... în primul rând că este un om foarte muncitor, dar singura lui problemă este foarte vulcanic, mai repezit. Dar are şi el o vârstă şi dovedeşte câteodată că este cerebral. Când trebuie. Şi atunci e bine. Este şi în zodia lui berbec şi atunci e mai încăpăţânat el aşa", a spus Cornel Galeş.

"Da, am vorbit atunci după perioada aia şi nu prea mi-a plăcut ce răspuns a dat dumneaei, a uitat, între ghilimele, că eu îi trimiteam sume de bani destul de importante şi şi-a reamintit brusc în momentul în care i-am spus că eu deţin facturile pentru că sumele respective nu pot fi trimise în provincie la sate şi comune decât  prin poştă, prin sistemul vechi, cu mandat poştal. Şi atunci şi-a reamintit brusc că eu am făcut chestiile astea. Cam astea sunt treburile, dar ne împăcăm, ne respectăm", a mai spus Cornel Galeş.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro