VIDEO / Cornelia Catanga e la cuţite cu soţul şi fiul ei! Care e MĂRUL DISCORDIEI în familia cântăreţei de muzică lăutărească

Sursa foto: arhivă

Cornelia Catanga a răspuns la întrebarea care a pus pe jar showbizul românesc, respectiv dacă îl părăseşte pe Aurel Pădureanu pentru Costel Busuioc? Şi asta pentru că regina muzicii lăutăreşti şi-a făcut bagajele şi urmează să plece în Chicago! Vedeta a dezvăluit în cadrul unui interviu de ce a venit singură la emisiune.

Cornelia Catanga a dat din casă şi a spus că s-a certat atât cu soţul ei, maestrul Aurel Pădureanu, cât şi cu fiul ei, Alexandru. Motivul? Artista vrea ca băiatul ei să se căsătorească şi să rămână în ţară, deşi îi cunoaşte calităţile şi ştie că are mari şanse să devină celebru peste hotare.

"Relaţia noastră nu a fost decât aseară şi nişte mesaje. Nu, nu a fost gelos. Eu sunt puţin cam în ceartă şi cu Alexandru, şi cu Aurel. Eu vreau să se însoare Alexandru, să rămână aici. Naşule, ai văzut şi la Londra, a venit vreun englez să îmi ceară o dedicaţie? Nu, noi tot la românii noştri cântăm. Normal că are o prietenă, dar e la început relaţia. Vreau şi eu o fetiţă, măi naşule! Nu să fie menajeră. Dar când? Are deja 23 de ani!", a mărturisit cântăreaţa de muzică lăutărească în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Cornelia Catanga este o cântăreaţă de muzică lăutărească. Are 58 de ani, este mama unui băiat şi este căsătorită cu maestrul Aurel Pădureanu. Fiul lor, Alexandru, are 23 de ani.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro