VIDEO / Cornelia Rednic a făcut marele anunţ după 25 de ani alături de Lupu. "Sunt fericită"

+3 click pentru
galerie

Cornelia şi Lupu Rednic, un cuplu frumos atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională © Facebook

Cornelia şi Lupu Rednic formează unul dintre cele mai frumoase şi trainice cupluri din lumea muzicii populare şi de petrecere. Simpaticii artişti, care formează unn cuplu şi în viaţa personală, dar şi pe scenă, au reuşit de-a lungul anilor să trezească o simpatie uriaşă în inima publicului.

Naturaleţea şi dragostea pe care o arată de fiecare dată când urcă pe scenă i-au făcut pe cei doi să fie în topul preferinţelor publicului. Şi pentru că dragostea lor pentru muzică este atât de mare, întreaga lor activitate este oferită scenei. Cornelia şi Lupu Rednic iubesc atât de mult această meserie, încât au depus foarte mult efort în cariera lor, lăsând pe planul doi familia.

Chiar dacă sunt de mulţi ani unul alături de celălalt, Cornelia şi Lupu Rednic şi-au fructificat iubirea doar muzicii şi nu s-au gândit şi la un copil. Iată că eforturile lor nu au fost în zadar, iar Cornelia Rednic a dat şi frumoasa veste. Ea şi soţul său împlinesc 25 de ani de carieră, iar pentru a sărbători acest lucru vor organiza un spectacol gandios.

"Vreau să fac anunţul că eu şi soţul meu facem 25 de ani de carieră artistică şi vom avea un spectacol. Sunt fericită", a spus Cornelia Rednic la "Antena Stars".

În ceea ce priveşte un viitor copil, Cornelia şi Lupu Rednic nu au vorbit despre acest subiect, dar atunci când va fi să fie, cei doi îndrăgiţi artişti vor fi extrem de fericiţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro