VIDEO / Margherita de la Clejani, la un pas să rămână fără păr, la "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!": "Dacă nu se ia cu apă, se ia cu foarfeca!"

+2 click pentru
galerie

La atâta muncă e nevoie şi de puţină distracţie pentru a ţine spiritul în mişcare! Ca să nu se plictisească şi ca să aibă o experienţă în plus, Seleşi a vrut să îşi încerce talentul de hairstylist iar Margherita a fost cobaiul perfect!

În ediţia de astăzi a emisiunii "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" , Cosmin Seleşi a făcut o nouă boacănă. Curios şi inventiv, a încercat să fie hairstylistul personal al Margheritei.

"Vrei să-ţi fac părul mov?", a întrebat-o Cosmin. Margherita n-a stat pe gânduri şi a acceptat, dar a uitat că nu se aflau într-un salon cu scule profesionale de coafor, ci cu scule profesionale de zugrăvit! Cu pistolul de vopsit uşi, Seleşi i-a vopsit Margheritei o şuviţă mov. Nici n-a trecut prea mult timp şi şuviţa i s-a întărit ca fierul!

"Şi dacă rămâne aşa, ce? Dacă nu se ia cu apă, se ia cu foarfeca!", râde Seleşi de boacăna făcută.

Emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!" poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi începând cu orele 20.30, doar pe Antena 1.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

CRBL a făcut verighetele pentru mirii de la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi”

Nea Mărin organizează alături de Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak nunta unor tineri cu deficienţe fizice

Daniela Crudu, nerăbdătoare să spună DA! Ce a făcut ca să devină mireasă

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro