VIDEO / Costin Mărculescu a vorbit despre sinucidere! Ce l-a făcut să spună că-şi încheie socotelile cu viaţa

captura Antena 1

Costin Mărculescu a negat faptul că i-ar fi trecut prin minte să-şi pună capăt zilelor, în ciuda mesajelor pe care le-a postat pe reţelele de socializare. Acesta a spus că totul a fot doar o glumă, însă s-a declarat impresionat de feedback-ul primit de la prietenii virtuali.

Invitat în platoul emisunii "Necenzurat", Costin Mărculescu a vorbit despre sinucidere. Actorul a negat că s-ar fi gândit să-şi încheie socotelile cu viaţa şi spune că totul a fost doar o glumă. Acesta s-a declarat însă impresionat de încurajările primite de la prietenii virtuali.

"Nici nu-mi mai amintesc mesajele referitoare la sinucidere. Eu mă joc cu fanii mei de pe Facebook şi postez câte două-trei mesaje cu ce-mi trece prin cap. Eram surprins când am văzut că am provocat isterie, panică. Am avut de-a lungul vieţii şansa de a fi foarte sus, dar şi foarte jos. Nici în momentele cele mai dificile nu mi-a trecut prin minte să-mi pun capăt zilelor", a dcelarat Costin Mărculescu la "Necenzurat", de la Antena Stars.

În prezent, Mărculescu a spus că este fericit şi liniştit, mai ales că este pe punctul de a reintra în afaceri: "Acum, sunt fericit, liniştit. Îmi caut o viitoare iubită, cu care să mă şi căsătoresc. Sunt pe cale să-mi deschid o agenţie de turism, de organizare evenimente şi să redeschid agenţia de modelling. Sunt foarte ocupat".

În luna august a acestui an, actorul a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care anunţa că vrea să-şi ia zilele şi că-şi doreşte să fie înmormântat la cimitirul Bellu.

Citeşte şi:

Costin Mărculescu, în pragul sinuciderii! Mesajul postat de artist a dat fiori reci: "Sper să fie multă lume la cimitir"

Prima imagine cu Costin Mărculescu, după ce a anunţat că se sinucide! Ce mesaj le-a transmis prietenilor îngrijoraţi
A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro