VIDEO / Cove a pus-o pe Adela Popescu într-o situaţie de toată jena! I-a stricat imaginea în public

+4 click pentru
galerie

Adela Popescu © Instagram

Cove şi-a pus partenera de platou într-o situaţie extrem de jenantă. Acesta a arătat în public câteva ipostaze cu Adela Popescu, prezentând-o în ipostaze mai puţin plăcute. 

Cove şi Adela Popescu prezintă împreună o emisiune, iar aceasta a ales să facă publice câteva imagini din "spatele scenei".

Cove a făcut public un filmuleţ care îl prezintă alături de Adela Popescu. Aceasta este îmbrăcată într-o rochie galbenă, lungă, fiind pregătită de carnaval.

La fel şi Cove. Este îmbrăcat într-un costum de epocă, iar cei doi par să interpreteze nişte personaje din alte timpuri. Se distreză foarte bine împreună, dar un anumit detaliu o pune pe Adela Popescu într-o situaţie extrem de neplăcută.

În filmuleţul făcut public de Cove, Adela Popescu este transpirată  la subraţ. Această ipostază în care a fost surprinsă nu îi face mare cinste Adelei Popescu. Mai ales că aceasta, în postura de vedetă de televiziune, trebuie să arate mereu impecabil şi să fie foarte bine pusă la punct.

Astfel, deşi ţinuta Adelei Popescu era una frumoasă, Cove, publicând filmuleţul, a dezvăluit un aspect mai puţin plăcut despre colega lui de platou.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro