VIDEO / Credeau că vor scăpa repede, dar problemele deja au apărut în divorțul Antoniei și al lui Vincenzo Castellano!

+2 click pentru
galerie

Antonia și Vincenzo Castellano © Sursa foto: arhivă

Când în sfârșit păreau că lucrurile se rezolvă așa cum trebuie, mici probleme au apărut în divortul dintre Antonia și Vicenzo Castellano. Încă soțul în acte al Antoniei a fost chemat în fața judecătorilor. 

Vincenzo Castellano a fost chemat la judecătorie în procesul de paternitate pe care Alex Velea i l-a deschis Antoniei, pentru a le putea da numele lui celor doi copii ai săi, Dominic și Akim, după cum s-a discutat la ”Bursa zvonurilor”, rubrica de mondenități de la ”Star Matinal”.

Deși actele pentru divorțul celor doi au venit în țară din Italia, se pare că totul nu se termină așa ca și cum ai bate din palme. După ce s-a aflat oficial că poate divorța de Antoni, Vincenzo Castellano a petrecut într-un club de fițe, cu șampanie scumpă. 

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro