VIDEO / Cristi Borcea "joacă ping pong" cu fosta soţie, Alina Vidican! Ce l-a făcut să renunţe la decizia importantă luată iniţial

© Sursa foto: arhivă

La mai bine de o jumătate de an, după ce Cristi Borcea şi Alina Vidican au semnat actele de divorţ, fostul şef de la Dinamo s-a răzgândit în legătură cu o decizie pe care a luat-o în privinţa Alinei Vidican cu care are doi băieţi.

În urmă cu câteva săptămâni a fost vâlvă mare, după ce s-a aflat că Borcea vrea să vândă apartamentul din Miami în care stătea Alina Vidican. Ei bine, fostul şef de la Dinamo a renunţat la această decizie. Potrivit "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars, pe apartamentul din Miami, Cristi Borcea voia să ia 3 milioane de dolari, dar preţurile au scăzut atât de mult, încât l-ar vinde sub 2 milioane de dolari, respectiv 1,8.  

Pe 1 mai, Cristi Borcea a primit permisie din închisoare ca să participe la creştinarea fiului cu Valentina Pelinel. Fostul şef de la Dinamo s-a întors a doua zi după gratii. Botezul a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului în Pipera, cunoscută și sub numele de "Biserica lui Becali".

Citeşte şi: FOTO / Valentina Pelinel l-a ascuns cât a putut pe fiul ei la botez! Imagini nemaivăzute cu Milan din ziua în care şi-a revăzut tatăl

A negociat divorțul aproape un an

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor".

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro