VIDEO / Cristian Pomohaci a pupat pe gură un bebeluş! A aruncat "o săgeată" către cei care au vorbit despre scandalul în care e implicat

+2 click pentru
galerie

Aflat în mijlocul unui scandal înfiorător, după ce a fost acuzat că i-ar fi oferit bani unui minor în schimbul unor lucruri mai puțin ortodoxe, preotul Cristian Pomohaci ţine spectacol după spectacol. De data asta, fanii l-au tratat nu doar ca pe o vedetă, ci mai degrabă ca pe un sfânt! Admiratorii au dat năvală să-l sărute, să-l îmbrățișeze și să-i dea flori. Iar preotul-artist, pare-se, a cam uitat de cele sfinte şi a luat bani grei pentru dedicații.

Ca un zeu, ca o vedetă de talie mondială sau un guru! Aşa a fost aşteptat cel mai controversat preot din România, Cristian Pomohaci, pe scenă. S-a întâmplat chiar în acest sfârșit de săptămână, în timp ce scandalul care a zguduit toate bisericile, pare departe de final. Preotul-artist a descins la locul concertului din bolidul luxos, cu nume la fel de spectaculos, ajutat de fiul său adoptiv, Marius şi apărat de forţe de ordine!

Printre cei care i-a pupat pe buze se numără un bebeluş.

"Daţi-mi voie să fac o dedicaţie specială, dar să vă căutaţi în buzunarul drept, unde văd că e mai gros! (...). Iată că datorită invitaţiei, pe care am putut s-o onorez, am bucuria să văd oamenii frumoşi de pe câmpie. Într-adevăr, sunteţi oameni minunaţi şi vă mulţumesc!", a spus Cristian Pomohaci în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Preotul a profitat de moment, să arunce parcă o săgeată celor care au îndrăznit să vorbească despre scandalul în care e implicat.

"Vreau să mulţumesc celor de la presă. (...). Vreau să mulţumesc din toată inima. Domnişoară, haideţi să vă dau un buchet de flori! Haideţi! Vă rog!", a spus preotul-artist.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro