VIDEO / Cristian Pomohaci, gest emoţionant în faţa mamei sale: "A îngenuncheat şi i-a sărutat mâinile"

+3 click pentru
galerie

La aproape o lună de când a fost caterisit, numele lui Cristian Pomohaci încă mai e pe buzele românilor. Enoriaşi sau nu, cu toţii mai vorbesc despre scandalul sexual în care e implicat. Mai mult, recent a apărut o nouă informaţie referitoare la femeia care i-a dat viaţă.

Potrivit unor surse, fostul preot şi-a surprins enoriaşii din satul natal în urmă cu trei ani. Şi asta după ce el s-a aşezat în genunchi în faţa mamei sale şi i-a sărutat mâinile.

Această întâmplare s-a petrecut în perioada sărbătorilor de iarnă în Rebrişoara, unde Cristian Pomohaci a susţinut un concert de colinde. La finalul spectacolului, în timp ce era aplaudat de o mulţime de oameni, fostul preot şi-a chemat mama lângă el pe scenă. În faţa tuturor celor prezenţi, Pomohaci a îngenuncheat în faţa femeii care l-a adus pe lume şi i-a pupat mâinile tremurânde. Gestul său emoţionant i-a sensibilizat pe cei prezenţi, care au izbucnit în lacrimi. De altfel, şi mama lui Cristian Pomohaci a început să plângă, au mai povestit sursele.

După ce fostul preot a fost caterisit, oamenii lui ar fi golit biserica de covoare şi icoane. Au luat inclusiv scaunele şi cădelniţa. După care au încercat să ia centrala termică, numai că enoriaşii nu le-au permis asta şi au chemat poliţia. Agenţii au aflat şi motivul pentru care reprezentanţii lui Pomohaci au golit lăcaşul de cult. Pentru că, după ce arsese, biserica a fost refăcută de Cristian Pomohaci şi înzestrată de admiratorii săi.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Pomohaci  a adunat o avere în ultimii ani. Doar în Cluj are apartamente în valoare de 1 milion de euro. Şi în Bistrița deţine proprietăţi, dar și în localitatea mureșeană Moşuni.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro