VIDEO / Cristian Pomohaci, lacrimi și sughițuri în biserică! Ce l-a făcut pe fostul preot să plângă de față cu toată lumea

Cristian Pomohaci © captură video

Cristian Pomohaci pare să fi fost predispus la a-i supăra pe mai marii bisericii ortodoxe. În 2013, fostul preot a mai fost "pedepsit" o dată pentru prezența sa excesivă la televiziuni și, ca pedeapsă, a fost trimis să se reculeagă o perioadă la mănăstirea Afteia, din judeţul Alba.

La acea vreme decizia a fost luată de Înalt Preasfințitul Irinel. Fostul preot a fost pus să aleagă între biserică și showbiz.

În 2009 Cristian Pomohaci primea bani pentru a face o casă de rugăciuni la Veța, acolo unde cea care era a ars. 

"Am auzit un om vorbind despre Dumnezeu, vorbind despre mama lui. Ani de zile mi-am dorit să îl cunoscut. Am înțeles că este profesor universitar la Teologie. Este vorba de Vladimir Pustan", spunea Cristian Pomohaci, aflat la o slujbă în biserică.

În timp ce Vladimir Pustan vorbea, Cristian Pomohaci a început să plângă, după ce a lăsat capul în jos, încercând să ascundă. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro