VIDEO / Cristian Pomohaci, surprins în timpul unei slujbe de exorcizare?! Imaginile care au făcut înconjurul Internetului

+2 click pentru
galerie

Cristian Pomohaci, surprins în timpul unei aşa zise slujbe de exorcizare © Acces Direct

Lui Cristian Pomohaci i s-au adus în ultimele săptămâni mai multe acuzaţii şocante şi revoltătoare. Acum noi presupuse acţiuni ale preotului au ieşit la iveală şi există şi imagini.

Invitată în emisiunea "Acces Direct", Carmen Şerban a mărturisit că a auzit că preotul s-ar fi ocupat şi cu exorcizări. De asemenea, cântăreaţa nu acceptă ideea celor auzite despre Pomohaci până acum.

"Sunt puţin oripilată pentru că biserica interzice aceste desfrâuri, ca să zic aşa. Dacă, la modul general vorbind, se dovedeşte că e adevărat, pentru că am înţeles că sunt filmări video sau audio. Este foarte grav dacă se întâmplă lucrul ăsta pentru că lumea va avea din ce în ce mai puţină încredere să meargă spre Dumnezeu. Eu îl cunosc. Auzeam că citeşte molifte, că face un fel de exorcizări care după părerea mea sunt ok, atâta timp cât omul are o problemă, pune în practică uneltele pe care ţi le-a dat Dumnezeu. Nu văd nimic în neregulă să fii preot şi să şi cânţi. Vezi că totul era o perdea, familia, folclorul...", a declarat Carmen Şerban pentru Antena 1.

Tot în acest sens au apărut şi fotografii cu părintele Pomohaci, în timp ce ar efectua o exorcizare. Informaţia nu este confirmată, dar imaginile şi declaraţiile de până acum ar duce în aceeaşi direcţie, aceea că părintele Pomohaci s-ar fi ocupat şi de exorcizări.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro