VIDEO / Cu cât a vândut Cornel Galeş casa Ilenei Ciuculete? "Pot să vă anunţ că veţi avea surprize"

+2 click pentru
galerie

Cornel Galeş © Spynews

Copiii Ilenei Ciuculete îşi apără poziţia şi consideră că bărbatul care i-a fost alături mamei lor atâţia ani de zile, adică Cornel Galeş, nu ar fi avut o atitudine egală faţă de aceştia. 

Copiii Ilenei Ciuculete consideră că bărbatul care a fost alături atâţia ani de cântăreaţă, Cornel Galeş, ar ascunde o anumită sumă. Cu ajutorul avocatului, aceştia au reuşit să intre în posesia unor documente private bancare. Se speculează că acesta ar fi vândut casa cu 500.000 de euro.

„Noi dacă am avut anumit afirmaţii, în sensul egal, nu i-am cerut lui Cornel Galeş nimic. Am vrut să aflăm adevărul, până la urmă nu am aflat nimic. Dacă era o transparenţă...nimeni nu i-a luat dreptul lui, dar nu era normal să fie cinstit cu noi şi legal? (...) Pot să vă anunţ că veţi avea surprize cu privire la suma reală încasată de Cornel Galeş. Suntem în posesia documentelor bancare prin care s-a făcut viramentul bancar în contul lui”, au declarat cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, dar şi avocatul acestora.

„Ai dus-o de nas pe mama noastră 20 de ani, d-aia am plecat la Craiova”, au continuat copiii artistei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro