VIDEO / Cum a "agăţat-o" Gabi Bădălău pe Claudia Pătrăşcanu? "Ştiam de relaţia lui stabilă de pe vremea aceea"

Sursă foto: captură Antena Stars

În emisiunea "Refresh by Oana Turcu", Claudia Pătrăşcanu a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său bărbat, Gabi Bădălău. Idila a început acum doi ani, în decembrie.

Claudia Pătrăşcanu trăieşte o adevărată poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău. Aceasta a dezvăluit în emisiunea Oanei Turcu toate detaliile despre cum a început totul.

"Prin luna decembrie, după sărbători, Gabi a început să-mi scrie pe Facebook. Auzisem de el din presă. Ştiam despre el că mai apărea cu o fată, cu altă fată... Ştiam de relaţia lui stabilă de pe vremea aceea. Mi-a scris pe Facebook şi n-am luat în seamă. Mi-a spus că-i plac foarte mult şepcile mele... Mi-a scris a doua oară, nu i-am răspuns... Era o prietenă foarte bună la mine, ea a răspuns în locul meu în ideea că tot timpul îşi dorea să cunosc pe cineva. Şi-a permis să facă asta, iar eu când am venit în faţa calculatorului...", a mărturisit vedeta.

Vezi ce le-a spus un călugăr care i-a văzut împreună pe www.antenastars.ro

Claudia Pătrășcanu a devenit, pentru prima dată, mamă, pe 25 noiembrie 2014, anul trecut, când a născut, prin cezariană, un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta este căsătorită cu Gabi Bădălău, împreună cu care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

A.C.

Citeşte şi:

FOTO / Claudia Pătrăşcanu şi-a învins una dintre cele mai mari frici, în vacanţă: "Aștept cu nerăbdare următoarea experiență"

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, Crăciun de poveste. Au topit inimile internauţilor cu această şedinţă foto

Claudia Pătrăşcanu s-a îndrăgostit şi a făcut repede un copil! A renunţat la bonă, dar încă are ajutoare! Cine este sprijinul ei?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro