VIDEO / Cum a făcut milioane de euro Gianluca Vacchi, italianul care s-a remarcat prin dansurile cu iubita lui

+2 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

În vârstă de 49 de ani, Gianluca Vacchi este un milionar italian şi bineînţeles adeptul unui stil de viaţă luxos, pe care nu se fereşte să-l arate prin intermediul postărilor de pe reţelele de socializare.

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut în Italia şi nu numai. El este un om de afaceri extrem de bogat, un moştenitor al unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu multe zerouri.

Gianlucca a devenit celebru pe net cu stilul său de viaţă extravagant şi filmuleţele în care dansează şi are peste 630 de mii de fani pe Instagram. Aşa s-a făcut remarcat, însă cum a făcut milioanele de euro pe care le deţine?

Gianluca era un tânăr care nici nu spera că va ajunge să deţină companii importante sau să devină un adevărat maestru internaţional, conform Antena Stars.

Acesta munceşte de la vârsta de 19 ani , în proiectarea şi fabricarea de maşini automate de prelucrare si ambalare a produselor farmaceutice, cosmetice sau produselor alimentare.

El a facut sacrificii enorme pentru a manageria cele 12 sectoare diferite ale afacerilor sale iar azi, la cei 50 de ani pe care îi are, fermecătorul italian face furori printre internauţi. Deşi încă munceşte foarte mult, milionarul nu ratează nicio ocazie pentru a arăta lumii întregi cum se distrează şi ce viaţă duce.

Gianluca Vacchi e moştenitorul unui imperiu mondial al unei multinaţionale de ambalaje, iar averea lui e colosală. Miliardarul s-a născut pe 5 august 1967 la Bologna, are o diplomă in economie şi o experienţă antreprenorială extrem de importanta. Este un iubitor de tatuaje, este prieten cu multe celebrităţi, modele sau fotbalişti şi, in scurt timp, a devenit celebru pe net cu stilul său de viaţa. Gianluca are peste 630 de mii de fani pe Instagram.

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro