VIDEO / Cum decurge o zi din viața Adrianei de la ”Mireasă pentru fiul meu”! Avem imaginile!

Valentin și Adriana © Sursa foto: Facebook

Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” este total diferită față de cum era în casa dragostei. Fosta concurentă s-a filmat într-o dimineață și a arătat care este rutina ei zilnică.

Adriana a făcut pasul cel mare alături de Valetin în marea finală de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi sunt total diferiți față de cum erau pe vremea când locuiau în casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

Fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a arătat pas cu pas cum începe ziua ei. Secretele Adrianei dintr-o zi obișnuită au ieșit la iveală și acum toată lumea poate vedea schimbarea dintre Adriana care era în casa ”Mireasă pentru fiul meu” și cea care este acum. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro