VIDEO / Cum să-ți impresionezi soțul! O mireasă din India, surpriză de proporții pentru alesul ei

Nuntă India © captură video

O mireasă din India i-a făcut o supriza de proporții proaspătului său soț. Dacă până acum ne-am obişnuit cu dansurile romantice, în doi, iată că de această dată mireasa a pregătit un dans special pentru bărbatul vieții sale.

Se pare că mireasa a dorit să-și impresioneze proaspătul soț, așa că i-a pregătit un dans special. Mișcările grațioase, dar și exacte au fost admirate de toți invitații. Mirele pur și simplu își sorbea din priviri aleasa inimii, conform Antena Stars.

Dansul a fost pregătit încă din timp de către mireasă, iar inițiativa sa de a-și impresiona soțul a fost aplaudată la scenă deschisă de cei care le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața lor.  Îmbrăcate în haine tradiționale, frumoasele indicence au făcut furori cu dansul lor, iar toată atenția era îndreptată către ele. Cu certitudine a fost momentul serii.

Cu un așa dans impresionant, cu siguranță invitații își vor aminti mult timp de această nuntă. Mireasa și-a dorit ca totul să fie special și i-a ieșit. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro