VIDEO / Cuvintele Ilenei Ciuculete înainte să-și dea ultima suflare: ”Strânge-mă, strânge-mă!”

Sursa: Facebook

Cornel Galeș a mărturisit cum și-a găsit îndrăgita artistă de muzică populară, Ileana Ciuculete, mortea. Nimeni nu a mai putut să facă nimic, totul a fost în zadar.

Ileana Ciuculete i-a murit în brațe şi, chiar cu câteva zile înainte de părăsească această lume, artista a aflat că nu mai are nicio scăpare. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru regretata artistă de muzică populară.

”E... În ultimele 3 zile, normal că... veneau câte 4 medici în... 1000 de ecografii... 10000 de perfuzii. Iadul, Maria. Prin Iad două săptămâni! Pe cine să sun? Mi-a murit în brațe. Aici o țineam... A vrut să o strâng de mâini. Avea mânuțele umflate și îmi zicea ”Strânge-mă, strânge-mă”. Și au început să facă cu mâna așa și a expirat de nu se mai oprea. Nu au mai făcut nimic. Nu au mai putut să facă nimic. Dar ce fac eu mâine? Da, o să fiu. Du-te tu Maria să o vezi... poate o convingi tu să...”, a povestit Cornel Galeș profund îndurerat.

Cornel Galeș i-a povestit printre lacrimi Mariei Dragomiroiu tot ce se întâmplat. Soțul Ilenei Ciuculete a rugat-o pe Maria Dragomiroiu să meargă să o vadă pe ”zânica lui” și să o convingă să se trezească.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era nascută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro