VIDEO / Daminuţă şi Iasmina, din nou probleme în paradis!? Iubire cu năbădăi între fotbalist şi soţia sa

+2 click pentru
galerie

Cristian Daminuţă şi Iasmina © Instagram

Deşi Daminuţă şi Iasmina susţin sus şi tare că nu au nicio problemă şi că se iubesc ca-n prima zi, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa! Mesajele blondinei ridică din nou multe semne de întrebare. 

Conform Antena Stars, frumoasa Iasmina a petrecut singurică de Ziua Femeii! Şi a dorit ca toată lumea să ştie asta! Îmbrăcată sumar, coafată şi aranjată, dar cu o faţă tristă blondina a ţinut să sublinieze faptul că este singură de 8 martie! Se pare că fotbalistul nu şi-a făcut timp pentru iubita lui, nici măcar într-o zi atât de importantă!

Nu flori, nu pupici, nu bomboane de ciocolată, nu inimoare roşii...nici vorbă de aşa ceva! Cristian Daminuţă pare să fi avut alte planuri! 

Iasmina a transmis un mesaj plin de subînţelesuri.
''Şi totuşi... cel care pleacă de multe ori s-ar întoarce! Omul acesta revine acasă cu drag, dar femeile nu sunt case. Ele nu stau pe loc. Nu le mai găseşti la aceeaşi adresă sau nu ţi se mai potrivesc cheile în uşă.'' a transmis Iasmina.

Iubire cu năbădăi sau indiferenţă totală din partea lui Daminuţă? Ba e totul lapte şi miere, ba vine furtuna! Ba sunt nori, ba e soare! Ba e cald, ba e frig! Şi se pare că totul ar fi din vina fotbalistului! Cam asta înţelegem din mesajele subtile pe care le postează Iasmina. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro