VIDEO / Dan Badea, primele declarații după cununia religioasă! Mădălina: "Am plâns puțin"

+2 click pentru
galerie

Dan Badea și Mădălina s-au cununat religios © captură video

Dan Badea și Mădălina au trăit astăzi emoții intense. Cei doi s-au cununat religios, avându-i alături pe toți cei dragi. 

La scurt timp după încheierea slujbei, Dan Badea și Mădălina au oferit primele declarații pentru Antena Stars. Vizibil emoționați, cei doi abia și-au găsit cuvintele pentru a exprima ceea ce au trăit. 

"Am dori foarte mult să mulțumim preotului nostru drag. A făcut o slujbă atât de specială. Mai multe cuvinte nu am. (...) Sunt foarte mândru că este soția mea. Cuvintele sunt de prisos", a spus Dan Badea. 

"Am plâns puțin, m-am emoționat. Mă bucur că am avut aproape toată familia", a spus Mădălina. 

A fost dragoste la prima vedere pentru Dan Badea

„În Vama Veche ne-am cunoscut.  Era început de seară, eu eram la un bar pe plajă, eram cu nişte prieteni şi el cu Edi. Şi s-a împrietenit cu prietenii mei mai întâi, pentru că şi-a dat  seama că nu o să aibă nicio şansă. Erai cea mai inabordabilă? Eu aşa am fost dintotdeauna. Mi-a făcut toţi prietenii să râdă şi toţi erau.. se declarau fanii lui.   Ne-am făcut o mare gaşcă şi în momentul în care ne-am întors în Bucuresti, aceea gaşcă  a rămas unită.  Ne-am apropiat încet, încet, în timp ce ne întâlneam”, povestea Dan Badea acum câteva luni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro