VIDEO / Dan Badea, primele declarații după cununia religioasă! Mădălina: "Am plâns puțin"

+2 click pentru
galerie

Dan Badea și Mădălina s-au cununat religios © captură video

Dan Badea și Mădălina au trăit astăzi emoții intense. Cei doi s-au cununat religios, avându-i alături pe toți cei dragi. 

La scurt timp după încheierea slujbei, Dan Badea și Mădălina au oferit primele declarații pentru Antena Stars. Vizibil emoționați, cei doi abia și-au găsit cuvintele pentru a exprima ceea ce au trăit. 

"Am dori foarte mult să mulțumim preotului nostru drag. A făcut o slujbă atât de specială. Mai multe cuvinte nu am. (...) Sunt foarte mândru că este soția mea. Cuvintele sunt de prisos", a spus Dan Badea. 

"Am plâns puțin, m-am emoționat. Mă bucur că am avut aproape toată familia", a spus Mădălina. 

A fost dragoste la prima vedere pentru Dan Badea

„În Vama Veche ne-am cunoscut.  Era început de seară, eu eram la un bar pe plajă, eram cu nişte prieteni şi el cu Edi. Şi s-a împrietenit cu prietenii mei mai întâi, pentru că şi-a dat  seama că nu o să aibă nicio şansă. Erai cea mai inabordabilă? Eu aşa am fost dintotdeauna. Mi-a făcut toţi prietenii să râdă şi toţi erau.. se declarau fanii lui.   Ne-am făcut o mare gaşcă şi în momentul în care ne-am întors în Bucuresti, aceea gaşcă  a rămas unită.  Ne-am apropiat încet, încet, în timp ce ne întâlneam”, povestea Dan Badea acum câteva luni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest