VIDEO / Dan Capatos i-a dat de gol pe Maria Constantin şi Marcel Toader: "V-aţi propus ca acolo să concepeţi viitorul copil?"

+6 click pentru
galerie

Maria Constantin şi Marcel Toader mai au fiecare câte un copil din relaţii anterioare. © Sursa foto: captură Antena 1

Prezentă în platoul "Xtra Night Show", Maria Constantin a avut o apariţie "extra incendiară", dacă putem să ne exprimăm aşa. Soţia lui Marcel Toader a venit îmbrăcată într-o rochie roşie, cu o croială tare provocatoare, iar în unele zone era trasparentă. Dan Capatos a dezvăluit decizia pe care au luat-o cei doi soţi şi pe care plănuiesc să o pună în aplicare luna viitoare.

Maria Constantin şi Marcel Toader îşi vor face vacanţa în Cipru. Pe 12 august artista va susţine un concert acolo şi va rămâne în Cipru împreună cu soţul ei.

"Dar v-aţi hotărât ca acolo (n.r.: în vacanţa din Cipru) să concepeţi viitorul copil? Ştiţi cum e: omul propune şi Dumnezeu dispune", a spus Dan Capatos.

"Dacă Dumnezeu vrea, aşa să fie.Uneori îmi aduce fructe reci la pat sau cafea. (...). E o rochie superbă (...). Acum o să am grijă pe aici să nu dau în nas, că dacă voi da în nas, îţi dai sema că va fi ştirea serii. Maria Constantin s-a împrăştiat pe aici, pe jos.", a declarat artista de muzică populară la "XNS".

În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin a mai fost căsătorită o dată. Din prima căsătorie, interpreta de muzică populară are un băiat. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro