VIDEO / Dan Helciug în culmea fericirii de Sărbători! Cum a scăpat de boala supărătoare! "Trec printr-o perioadă extrem de fericită"

Dan Helciug s-a vindecat de boala de care suferea © captura video

Sărbătorile sunt fericite şi pentru Dan Helciug . Cântăreţul este fericit că a scăpat de o boală grea şi supărătoare. Acesta s-a tratat de o infecţie printr- o metodă revoluţionară. În această seară a dezvăluit în emisiunea „Agenţia VIP” cum se simte după ce a scăpat de cumplita boală.

Invitat în emisiunea „Agenţia VIP”, Dan Helciug a povestit despre metoda revoluţionară care l-a ajutat să scape de boala supărătoare pe care o avea de ceva vreme. Sărbătorile vor fi extrem de frumoase pentru el, fiind sănătos şi împlinit în cee ace priveşte familia pe care o are.

"Ţin boala sub control cu tot felul de lucruri. Este un masaj, eu îi spun masajul pepenelui. Sinuzita mea este una cronică şi mă duc la vreo două-trei luni la medic. Este foarte bine să ai un doctor care să te ajute. De asemenea, fac terapii şi prin muzică. Sunt extrem de fericit şi împlinit în familie. Trec printr-o perioadă extrem de fericită a vieţii mele. Încerc să trăiesc echilibrat şi mă gândesc să ţin post cu o săptămână înainte de Crăciun", a spus Dan Helciug în emisiune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro