VIDEO / Dana Deac, luptă infernală pentru viață. A stat izolată 10 zile: "Organismul e supus unui atac agresiv"

+2 click pentru
galerie

Dana Deac © captură Youtube

Chiar dacă se luptă pentru a cincea oară cu una dintre cele mai grele boli din lume, și anume cancerul, Dana Deac reușește să-și țină capul sus și să lupte. Aceasta a fost izolată într-un buncăr din Turcia, timp de 10 zile. 

Dana Deac se luptă de foarte mult timp cu una dintre cele mai grele boli din lume, aceea fiind cancerul. Aceasta a fost diagnosticată pentru a cincea oară cu boala necruțătoare și a stat izolată timp de 10 zile într-un buncăr din Istanbul, Turcia. 

"Mă simt relativ bine, aș vrea să fac o mică observație. Nu am stat 10 zile în buncăr, ci 10 zile izolată. E o încăpere prietenoasă, am avut un PC și acces la internet și am ascultat muzică. M-a ajutat să trec peste momente. Dincolo de buncăr, am fost într-o cameră de hotel și am stat izolată, nu am interacționat cu oamenii. Buncărul nu e atât de înspăimântător. Organismul e supus unui atac agresiv. E un proces prin care treci. În șase luni vom vedea rezultatul final, după iradierea cu iod. Încă mai sunt emoții, încă mai este timp până vedem efectul. Sunt destul de inadaptată la viața reală, pentru că încă sunt efecte secundare pe care trebuie să le negociez, dar nu vreau să mă plâng. Sunt lucruri obișnuite pentru orice om care a trecut prin ce am trecut și eu", a declarat Dana Deac pentru Antena Stars. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro