VIDEO / Daniela Gyorfi şi Simona Gherghe, două mame puse la încercare. Când a auzit-o pe cântăreaţă, prezentatoarea TV a reacţionat imediat: „Şi eu trăiesc aceeaşi dramă”

+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe şi Daniela Gyorfi © captură Antena 1

Daniela Gyorfi şi Simona Gherghe sunt două mame puse la încercare, din cauza copiilor lor! Cântăreaţa a povestit situaţia în care este pusă cu fetiţa sa, iar prezentatoarea TV a reacţionat imediat.

Citeşte şi FOTO / Cum a petrecut Simona Gherghe seara de 8 Martie. "Tradiţia continuă"

Simona Gherghe şi Daniela Gyorfi se confruntă cu acelaşi lucru, când vine vorba despre familie. Copiii lor, conform spuselor lor, preferă să stea mai mult cu taţii, iar acest lucru le întristează puţin pe cele două, mai ales că-şi doresc să stea din ce în ce mai mult alături de ei.

„Maria e acasă, la patru termină afterschoolul. Maria e în clasa zero. Doarme ca o domnişorică, nu mai e copilul de doi-trei ani. O să-i facem camera ei, eu o să fiu tristă, că ei îi place să doarmă cu mine. Ştie ce vrea, acum e cu prinţese, dar până la toamnă se mai schimbă gusturile. O să-i fac camera pe roz şi trebuie să aibă camera ei. Cred că pe tati îl iubeşte un pic mai mult. Dacă George a zis ceva...e autoritar”, a relatat Daniela Gyorfi.

„Şi eu trăiesc aceeaşi dramă. Când venim împreună şi intru eu pe uşă, pe el îl vede primul, nu pe mine”, a zis Simona Gherghe în platoul „Acces Direct”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro