VIDEO / De ce a primit Loredana Groza interzis! "Nu puteam decât să particip prin..."

+2 click pentru
galerie

Loredana Groza © arhivă

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a povestit despre momentele grele prin care a trecut la debutul carierei sale și despre câtă bucurie în suflet a avut în momentul în care a văzut că oamenii o apreciază pentru munca sa. 

"Prima dată când am pășit pe o scenă la Onești a fost o bucurie foarte mare. Faptul că am stăpânit un text și un personaj a fost uimitor. În ciuda faptului că nu mă lăsa conform regulamentului, pentru că aveam 14 ani și trebuia să ai 17 ani, m-au băbit. Mi-au pus
ochelari"
, a spus aceasta, râzând și cu emoție în voce, conform Antena Stars.

"Fiind dintr-o familie modestă, am realiztat că trebuie să fii tu însuți și să-ți placă la nebunie ceea ce faci", a continuat artista. 

"Un alt moment care a fost negativ, dar care mi-a dat o altă viziune asupra ceea ce am de făcut, prin faptul că am avut cel mai bun album din România, am fost interzisă, nu puteam decât să particip prin televiziune. Și apariția mea în concertele live era o problemă, veneau peste mine. A fost o perioadă destul de tristă din viața mea. Eram dornică să împărtășesc fiecare moment. Trebuie să învat și să am curajul să mă exprim direct prin muzică. Te naști cu un har, cu o voce, dar ea trebuie întreținută", a adăugat Loredana. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro