VIDEO / De ținut minte! De Ziua Îndrăgostiților, acești soți au dezvăluit secretele unei căsnicii de 50 de ani

+2 click pentru
galerie

La vârsta de 70 de ani, domnul Vasile Niță a adunat într-un singur filmuleț, întreaga poveste de viață și de iubire cu soția sa. © Captură Video

La vârsta de 70 de ani, domnul Vasile Niță a adunat într-un singur filmuleț, întreaga poveste de viață și de iubire cu soția sa. O poveste care s-a sudat și mai bine atunci când cei doi și-au spus "DA" acum aproape 50 de ani!

Cu talent de povestitor, cu multă răbdare și după multe ore de muncă, bărbatul și-a surprins soția cu un material realizat, integral, de el, în care își amintește cele mai frumoase clipe petrecute în jumătate de secol, alături de femeia inimii lui: doamna Ecaterina Niță.

În toamna anului 1967, în autobuzul cu care venea de la secția de învățământ din Pașcani, Ecaterina s-a simțit privită insistent de către un tânăr, nu prea chipeș, ba chiar urât, suportând acest supliciu până la destinație. Spre surprinderea ei acesta a coborât tot în Oborăceni. Destinul a hotărât ca tanarul cu pricina să îi fie mai întâi coleg de muncă, apoi să îi devină soț pentru tot restul vieții.

Aşa îşi rostește povestea de dragoste, în câteva cuvinte, domnul Vasile. Într-o peliculă a dragostei care sfidează orice limită şi intemperie. Cu vocea gâtuită de emoţii, o voce extrem de caldă, și cu inflexiunile graiului moldovenesc, soţul Vasile a ţinut să-i dedice doamnei lui, de ziua iubirii, cel mai frumos dar. Un filmuleț făcut de la început până la final doar de el.

Invitați în platoul „Acces Direct”, Vasile și Ecaterina Niță au vorbit despre relația lor, cu un simț al umorului senzațional, după care au fost premiați cu un tort pentru cea mai frumoasă poveste de dragoste a zilei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro