VIDEO / De ziua lui vorbește despre cele mai mari dorințe! Ce își dorea Marcel Pavel să devină când era mic

+3 click pentru
galerie

Marcel Pavel © Facebook

Marcel Pavel este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, dar și din lume. De ziua lui, cântărețul a dezvăluit care au fost dorințele lui încă de când avea doar câțiva anișori.

Marcel Pavel și-a dorit prima dată să ajungă un toboșar cunoscut. Primul său vis a fost acela de a avea propriile tobe, lucru care s-a îndeplinit, însă au apărut alte și alte dorințe.

"Multe vise din bagajul meu s-au împlinit. Ar fi multe de spus. Primul vis al meu a fost acela de a avea tobele mele proprii. Era visul meu să ajung unul dintre cei mai mari toboșari ai lumii. Al doilea vis era să avem un televizor pentru că nu aveam. Iar următorul vis era să devin un artist. (...) Când tata venea mai târziu făcea un minispectacol cu noi ca să le arate colegilor lui cât de buni suntem. Era un fel de educație mai dură. Dacă greșeam ne dădea cu arcușul în cap. Tata era destul de strict. Tata era genial", a spus Marcel Pavel. 

"Dragii mei,astăzi, 04 decembrie, sărbătoresc 58 ani de existență! Vă mulțumesc pentru prietenie și gândurile bune!", a scris el pe o rețea de socializare. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest