VIDEO / Decizia BOR care taie în carne vie! Dacă Cristian Pomohaci mai greșește va fi judecat ca un laic

Cristian Pomohaci © Sursa foto: Facebook

Scandalul în care Cristian Pomohaci este departe de a se termina. Fostul preot a fost caterisit, dar nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la haina preoțească.

Avocatul Ionașcu sare în apărarea fostului părinte, iar acesta ar bănui că Cristi Bota l-ar fi șantajat pe Cristian Pomohaci și i-ar fi cerut bani. Motivele pentru care fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost caterisit au fost dezvăluite de Mitropolia Ardealului. ”Îl rog pe Cristian Pomohaci să repare aceste lucruri.”, a spus Daniel Ionașcu. De asemenea, avocata Oancea a declarat că Cristi Bota nu ar fi singura victimă a lui Cristian Pomohaci.

Conform prevederilor regulamentare, Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a înaintat fostului preot Cristian Dorin Pomohaci Hotărârea nr. 4 din 5 octombrie 2017, motivată și însoțită de Decizia sinodală nr. 4 din 6 octombrie 2017, a Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului, prin care această hotărâre a devenit definitivă și irevocabilă.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Artistul şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro