VIDEO / Decizie fără precedent la ”Mireasă pentru fiul meu”. După ce i-a înjurat pe fani, unul dintre concurenți riscă să fie eliminat

Mirela Vaida / foto: captură tv

Unul dintre concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” a avut un comportament nepotrivit în competiție, așa că a fost propus spre eliminare de către Comisia de Decizie.

Marius a consumat alcool de Ziua Îndrăgostiților și a început să vorbească foarte urât la adresa susținătorilor și a celorlalți concurenți din casă.

Deși i s-a atras atenția de câteva ori să nu mai vorbească vulgar, Marius a ignorat sfaturile membrilor din staff, iar Comisia de Decizie a luat o decizie care se aplică extrem de rar: l-a propus spre eliminare, iar telespectatorii pot vota până sâmbătă ca să hotărască dacă mai continuă competiția matrimonială.

Mama concurentului a intrat astăzi în direct și s-a arătat extrem de supărată de comportamentul fiului său, mai ales că știa că acesta nu consumă alcool.

Marius și-a cerut scuze pentru modul în care a vorbit și a recunoscut că îi pare rău că s-a înscris la ”Mireasă pentru fiul meu”.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro